TEMPERAMENTUL mioriticilor din canisa !!!!

img_3641img_3640-copyimg_3638-copyimg_3629-copyimg_3590-copy
In urma cu 3-4 zile, am mers cu SIRET si URSU prin Poiana Mica unde l-am intalnit pe Claudiu care era la plimbare cu catzelusa lui. La intalnirea cu om strain si caine la fel, ai mei s-au comportat ca si cum se stiau de o viata . Bineinteles ca m-a bucurat atitudinea lor !!!! In timpul „drumetiei” noastre prin zapada de aproape 90 cm, la un moment dat, pe o poteca veneau spre noi, doi tineri care eau la relaxare, Siret cand i-a vazut , diret la ei a mers cersind mangaiere.
Atitudinea lui a fost deosebita , asa cum cred ca trebuie sa fie un mioritic cand este la plimbare, atitudine ce se poate observa si din poze !
Le spun totusi contestatarilor de DOI LEI ai temperamentului mioriticilor mei, sa nu se grabeasca cu criticile legat de atitudinea lui Siret ( care este un mascul matur la 2 ani) , sa vina la ITM Brasov, unde sa-l intrebe pe baiatul la intrare-acces, cum s-au comportat Siret si Molda in fata portii noastre cand ei iesise din curte fara voia stapanilor!!!
Profit de ocazie si ii cer scuze public baiatului care a trebuit sa urce pe gardul meu si sa-si repare ulterior pantalonii de la uniforma din cauza lui SIRET !!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: